fbpx

גלי לופו אלטרץ

מחברת רבי המכר "בישול טבעוני ישראלי" ו"טבעוני, פשוט וטעים"

גלי לופו אלטרץ היא שפית בהכשרתה, מתכונאית בנשמתה, ומורה לבישול בשליחותה.
כשפית, המתכונים שלה לא מחקים מתכונים עם מרכיבים מן החי: הם אוכל טעים וייחודי בזכות עצמו.
כמתכונאית, היא מאמינה באוכל טעים, בריא וקל להכנה, מחומרי גלם זמינים וקלים להשגה. 
כמורה לבישול, חשוב לה שכל אחד ואחת יוכלו להכין את המתכונים בהצלחה, והיא מקפידה להסביר כל שלב ולתת גם טיפים וטכניקות מעבר למתכון עצמו.

תוכן עניינים

10%
הנחה

בישול טבעוני ישראלי

גלי לופו אלטרץ

אחרי הוצאת ספרנו הראשון, החלטנו להציע לגלי לופו אלטרץ, הכוהנת הקטנה של הבישול הבריא, להפיק לה ספר. גם כאן המימון הוא באמצעות ההמונים. לאחר קמפיין מימון המונים אינטנסיבי ומרגש, בו כ־600 אישה ואיש תמכו בהוצאתו לאור של הספר, יצאנו לדרך — והספר יצא לאור באמצע אוגוסט 2015, במהדורה מודפסת ובמהדורה דיגיטלית.

בספר כמאתיים מתכונים טעימים, מיוחדים, פשוטים מאוד להכנה, וכמובן טבעוניים ובריאים — ולצידם טיפים ליעילות במטבח וסיפורים, והכול בגישה קלילה ללא הטפות, ובשפה קולחת ומשעשעת. הספר מתאים לכל מי ששומר על אורח חיים בריא או רוצה לאכול בריא יותר ומתעצל. ספר הבישול שיעבוד הכי קשה במטבח שלכם! לחצו כאן לטעימה מהספר.

10%
הנחה

טבעוני, פשוט וטעים

גלי לופו אלטרץ

ספר הבישול השני של גלי לופו אלטרץ, לא פחות משובח מהראשון! הספר מומן בהדסטארט באוקטובר 2021 וראה אור במרץ 2022.

לתוכן העניינים ומתכונים לדוגמה

אתם אמרתם 🗨️

"גלי, התחלתי לדפדף אתמול וגיליתי שהספר שלך הוא הרבה יותר מספר מתכונים לבישול טבעוני (המתכונים הבדוקים, בריאים, קלים להכנה ומצליחים שלך). הוא בעצם ספר לימוד לבישול טבעוני. אני נוטה לקיצורי דרך ועיגולי פינות, ואת תופסת אותי בסיבוב, כאילו עומדת איתי במטבח, ומסבירה לי למה להשתמש דווקא בשמן שביקשת, מצד אחד, ומצד שני – מתי אפשר לאלתר ומה מרחב התמרון. פשוט תענוג."
מירי דהאן
"קיבלתי את הגרסה הדיגיטלית לפני כמה ימים… וואו! עברתי דף דף, מתכון מתכון… זיהיתי את הדוכן (המדהים) של הירוקים בשוק כפר סבא ואת המתכונים שהייתי הנסיינית שלהם ואת אלה שאשמח לנסות במהרה בימינו😀 תודה רבה על ההזדמנות שניתנה לי לחוות, לטעום ולהרחיב את התפריט השבועי/חודשי/שנתי שלי. הספר מעוצב יפה, התמונות נהדרות!"
רוית רווח
"תמכתי בפרוייקט של גלי כיוון שכבר יצא לי להכין הרבה מתכונים שלה מהאינטרנט. קיבלתי את הספר אתמול. עוד לא הספקתי להכין ממנו כלום, אבל הספר נראה מבטיח. בנוי כהלכה: יש הסברים על מוצרים ועל כל מתכון, יש מכל סוגי המזונות, יש תמונות טובות (צבעים אמיתיים — לא פוטושופ). מומלץ… מומלץ… מומלץ!!!"
אטי פרנק
"רציתי להגיד לך שהספר שלך ״בישול טבעוני ישראלי״ פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! היום עמדתי במטבח ועשיתי קציצות גזר, קציצות פטריות עדשים, ממרח זיתים וממרח פסטו וכבר שבוע שאני מתענג על המתכון למוקפץ שלך… אפילו אשתי אמרה שבדרך הזו אין לה שום בעיה גם להפוך לטבעונית. המתכונים שלך כל כך נוחים, קלים וטעימים, שזו פשוט הנאה צרופה, ואין ספק שזה הולך להיות ספר הבישול הכי מלוכלך במטבח שלי. עצם העובדה שהמתכונים כה בריאים ולא מלאים בשמן זה רק הדובדבן שבקצפת."
אבי לביאד

כתבו עלינו בעיתון!

גיל חובב
בישול בזול
לאשה

חבילות ספרים 📚

בישול טבעוני ישראלי
טבעוני, פשוט וטעים
(עותקים מודפסים)

בישול טבעוני ישראלי
טבעוני, פשוט וטעים
(עותקים דיגיטליים)

סדנאות בישול פרונטליות 🍅

סדנאות בישול דיגיטליות 💻

התוכנית הדיגיטלית "מחמאות מהמטבח"

בנויה מ- 3 סדנאות: גבינות, טופו וקציצות. בכל סדנה 9 שיעורים הכוללים וידיאו וטקסט. 

אפשר להירשם לכל סדנה בנפרד או לתוכנית המלאה ולקבל הנחה של 22%!בהרשמה לתוכנית המלאה תקבלו גם 3 מתכוני בונוס 🎁

סך הכל 30 שיעורי בישול בהם תלמדו מתכונים טבעוניים, טעימים ובריאים שמתאימים לכווולם.

להרשמה לסדנה בודדת:

סדנת הגבינות

נלמד להכין:

  • גבינת “בורסן” בטעמים
  • לאבנה 
  • זעתר
  • גבינת שקדים “פטה”
  • צפתית קשיו
  • פרמזן טבעוני
  • כמוצרלה לפיצה
  • קוביות טופו בזעתר
  • גבינת שמנת (סויה)

99.00

לאחר הרכישה פרטי ההתחברות לסדנה ישלחו אליכם למייל בצורה אוטומטית תוך מספר דקות.

סדנת הטופו

נלמד להכין:

  • שניצל טופו מטוגן / אפוי
  • שווארמה טופו
  • מוקפץ טופו, נודלס וירקות
  • פשטידת כרובית וברוקולי
  • קארי טופו כתום ירוק
  • סלטופו (כמו סלט ביצים)
  • טופו צלוי חמוץ
  • טופו בטעם פיצה
  • טופו בטעם ברביקיו

99.00

לאחר הרכישה פרטי ההתחברות לסדנה ישלחו אליכם למייל בצורה אוטומטית תוך מספר דקות.

סדנת הקציצות

נלמד להכין:

  • קציצות עדשים מונבטות בסגנון פלאפל
  • קציצות פטריות ברוטב אדום
  • קציצות גזר 
  • קציצות טופו חריימה
  • קציצות טופו ברוטב דובדבנים
  • איך מטגנים בצל בכף אחת של שמן?
  • קציצות אורז ומאש עם שעועית ירוקה
  • תחתיות ארטישוק ממולאות על תבשיל אפונה
  • קבבוני שעועית

99.00

לאחר הרכישה פרטי ההתחברות לסדנה ישלחו אליכם למייל בצורה אוטומטית תוך מספר דקות.

המלצות ⭐⭐⭐⭐⭐