fbpx

חדש! גלי לופו אלטרץ והוצאת זרש מציגים:

עתידות: בקרוב תקצרו מחמאות על ארוחה טבעונית מושלמת שבישלתם במינימום מאמץ

אם אין לך עכשיו זמן או ראש לבישול מסובך,
או אם בא לך להפחית מזון מן החי…
אם יש לך ילדים טבעונים שצריכים להתחיל לאכול בריא,
או אם סתם בא לך אוכל בריא וטעים במינימום מאמץ – 

אז הכנו לך דוגמית חינמית של 10 מתכונים ייחודיים, ברורים, פשוטים וטעימים-טעימים מתוך שני ספרי הבישול של גלי!

("בישול טבעוני ישראלי" ו-"טבעוני, פשוט וטעים")

כל המתכונים נבדקו על ידי אנשים שהם "לא בשלנים גדולים".
זאת לגמרי יכולה להיות הארוחה המרשימה הבאה שלך!

(ניסיון קודם זה בונוס נחמד אבל לא באמת צריך)

גלי לופו אלטרץ היא שפית בהכשרתה, מתכונאית בנשמתה, ומורה לבישול בשליחותה.
כשפית, המתכונים שלה לא מחקים מתכונים עם מרכיבים מן החי: הם אוכל טעים וייחודי בזכות עצמו.
כמתכונאית, היא מאמינה באוכל טעים, בריא וקל להכנה, מחומרי גלם זמינים וקלים להשגה. 
כמורה לבישול, חשוב לה שכל אחד ואחת יוכלו להכין את המתכונים בהצלחה, והיא מקפידה להסביר כל שלב ולתת גם טיפים וטכניקות מעבר למתכון עצמו.

הנה חלק מהמתכונים שמחכים לכם בדוגמית:

טופו ברביקיו

מאפינס "גבינה"

אורז מטוגן

פינוק שוקולד אישי ב50 שניות

(לא נגלה לכם את כולם, חייבים לשמור קצת הפתעות…)

בדוגמית תקבלו את אלו  +6 מתכונים נוספים מ"בישול טבעוני ישראלי" ו"טבעוני פשוט וטעים" של גלי לופו אלטרץ, שיספיקו לכם לכמה ארוחות טעימות, בריאות ומרשימות.

מה מיוחד במתכונים האלה?

⚠️ אזהרה ⚠️ 

תכינו מספיק גם לאוכלי-כל, כדי שיישאר משהו גם לטבעונים! 

הירשמו כאן לקבלת דוגמית של 10 מתכונים נבחרים מהספרים של גלי לופו אלטרץ ללא עלות ישירות למייל 👇🏼

שאלות נפוצות

הספר הזה בדיוק בשבילך! הרבה בשלנים ובשלניות מהקהילה של גלי מתארים אותו בתור "ספר לימוד". הוא מסביר הכול כולל טכניקות כולל רציונל!

הספר בא עם תמיכה טכנית של גלי, שלוקחת אותך יד ביד בקבוצת הפייסבוק גלי גלי לי – כל התשובות לבישול טבעוני בריא.

בין המתכונים באינטרנט יש מאוד מוצלחים ומאוד לא מוצלחים. לא תמיד אפשר להבדיל ביניהם בלי לנסות והשפע לפעמים מבלבל. 

המתכונים בספרים ובסדנאות של גלי נוסו על ידי מאות אנשים, כולל פרויקט נסיינות לפני הדפסת הספרים שבהם ביקשנו מאנשים לבדוק אם משהו לא ברור או לא מדויק – ותיקנו!

בתור ספר לימוד, יש בספר גם הסברים מה אפשר להחליף במה. ברוב המתכונים יש גיוונים. ואם עדיין לא מצאת את התשובה, תמיד אפשר לשאול את גלי בקבוצת הפייסבוק גלי גלי לי כל התשובות לבישול טבעוני בריא!

רוב התלמידים בסדנאות ורוב רוכשי הספר לא טבעונים. האוכל טעים ומתאים לכוווווולם! לא חייבים לעבור לטבעונות כדי ליהנות מהמתכונים הבריאים, הקלים והטעימים של גלי!

בכל מאות המתכונים שלי יש את שיטת סימון המתכון מכיל/לא מכיל גלוטן.

שימי לב בפינה השמאלית של המתכון:

שיבולת אפורה = אפשרות ללא גלוטן. לדוגמה במרק התירס ניתן להמיר את רוטב הסויה ברוטב סויה ללא גלוטן.

שיבולת צהובה = מתכון ללא גלוטן בכלל. לדוגמה במתכון של בולגרית טופו מעודנת לסלט.

כך שמבחינת התאמה של המתכונים שלי למטבח ללא גלוטן עשינו את מירב המאמצים להנגיש.

עבור מתכונים בלי שיבולת – מוזמנת לשאול בקבוצת הפייסבוק שלי אם יש לי רעיון למתכון דומה ללא גלוטן.

זה ספר עם תמיכה טכנית!