fbpx

חדש! גלי לופו אלטרץ והוצאת זרש מציגים:

עתידות: בקרוב תקצרו מחמאות על ארוחה טבעונית מושלמת שבישלתם במינימום מאמץ

אם אין לך עכשיו זמן או ראש לבישול מסובך,
או אם בא לך להפחית מזון מן החי…
אם יש לך ילדים טבעונים שצריכים להתחיל לאכול בריא,
או אם סתם בא לך אוכל בריא וטעים במינימום מאמץ – 

אז הכנו לך דוגמית חינמית של 10 מתכונים ייחודיים, ברורים, פשוטים וטעימים-טעימים מתוך שני ספרי הבישול של גלי!

("בישול טבעוני ישראלי" ו-"טבעוני, פשוט וטעים")

כל המתכונים נבדקו על ידי אנשים שהם "לא בשלנים גדולים".
זאת לגמרי יכולה להיות הארוחה המרשימה הבאה שלך!

(ניסיון קודם זה בונוס נחמד אבל לא באמת צריך)

הנה חלק מהמתכונים שמחכים לכם בדוגמית:

טופו ברביקיו

מאפינס "גבינה"

אורז מטוגן

פינוק שוקולד אישי ב50 שניות

(לא נגלה לכם את כולם, חייבים לשמור קצת הפתעות…)

בדוגמית תקבלו את אלו  +6 מתכונים נוספים מ"בישול טבעוני ישראלי" ו"טבעוני פשוט וטעים" של גלי לופו אלטרץ, שיספיקו לכם לכמה ארוחות טעימות, בריאות ומרשימות.

מה מיוחד במתכונים האלה?

*** אזהרה: תכינו מספיק גם לאוכלי הכול, כדי שיישאר משהו גם לטבעונים! ***

למה אנחנו נותנים את המתכונים האלה בחינם?

  • המתכונים האלה הם הצצה לערכה המלאה "בישול טבעוני לכולם". בחרנו כמה מהמתכונים הפופולריים ואנחנו רוצים לתת לכם אותם באהבה כדי להחזיר אתכם למטבח.
  • הערה לתמר – כאן אפשר להחליט שאנחנו שקופים ואומרים שאנחנו נותנים טעימה כדי לגרום לכם להתמכר למתכונים של גלי וכדי שמי שירצה יוכל אחר כך לקנות את הערכה.

הסיפור והאנשים מאחורי ההצלחה (תמר - האם הכותרת טובה?)

גלי לופו אלטרץ היא שפית בהכשרתה, מתכונאית בנשמתה, ומורה לבישול בשליחותה.
כשפית, המתכונים שלה לא מחקים מתכונים עם מרכיבים מן החי: הם אוכל טעים וייחודי בזכות עצמו.
כמתכונאית, היא מאמינה באוכל טעים, בריא וקל להכנה, מחומרי גלם זמינים וקלים להשגה. 
כמורה לבישול, חשוב לה שכל אחד ואחת יוכלו להכין את המתכונים בהצלחה, והיא מקפידה להסביר כל שלב ולתת גם טיפים וטכניקות מעבר למתכון עצמו.

אנחנו, יובל ותמר מהוצאת זרש, נדנדנו לגלי לופו אלטרץ במשך שנים שתוציא ספר בישול, כדי שהמתכונים הגאוניים שלה יהיו זמינים לכולם.
בסוף הבנו שכדי שזה יקרה אנחנו נצטרך להוציא את הספר לאור בעצמנו בהוצאת זרש. והשאר היסטוריה, שלא לומר היסטריה.

ב-2015, אחרי למעלה מעשר שנים של סדנאות, בלוג, טור ב־XNET ושאלות בלתי פוסקות "מתי הספר?" יצא ספרה הראשון של גלי, בישול טבעוני ישראלי, בהוצאת זרש. 

טבעוני פשוט וטעים הלא פחות מוצלח, יצא ב-2022.

בזמן הקורונה היא הקליטה את הסדנאות המצולמות שהפכו לתוכנית "מחמאות מהמטבח".
גלי אמנם מעודדת טבעונות, אבל כפי שהוכיחו הקוראים והקוראות, הבשלנים והבשלניות ומשתתפי הסדנאות – ממש לא חייבים להיות טבעונים כדי שאלה יהיו הספרים שעובדים הכי קשה במטבח.

אלו כנראה ספרי הבישול הטבעוני המומלצים ביותר בישראל! ⭐⭐⭐⭐⭐

אני רוצה לקבל את המתכונים! 🌿

לקבלת דוגמית המתכונים הייחודיים שיסדרו לכם מחמאות במינימום מאמץ, השאירו לנו את המייל ונשלח לכם את הדוגמית ללא עלות.

הירשמו כאן לקבלת דוגמית של 10 מתכונים נבחרים מהספרים של גלי לופו אלטרץ ישירות למייל 👇🏼

עוד קצת המלצות ⭐⭐⭐⭐⭐