fbpx

היי, המתכונים נשלחו אליך למייל, הם יגיעו בדקות הקרובות. אבל רגע, יש לנו עוד הצעה מיוחדת בשבילך!

גלי לופו אלטרץ והוצאת זרש מציגים:

במקום לחפש מתכונים באינטרנט ולהתפלל שייצא טוב.
במקום לרוץ לחפש מרכיב חיוני שנמצא רק בחנות נישה בשוק לוינסקי.

במקום ללכלך המון כלים בשביל תוצאה "נחמדה".
אנחנו רוצים להציג לך את ערכת "בישול טבעוני לכולם" ממטבחה של גלי לופו אלטרץ:

מאות מתכונים פשוטים וברורים שנוסו ונבדקו על ידי עשרות בשלנים מנוסים ובלתי מנוסים – וכל זה בהישג ידך בקליק הבא

כך סיפרה לנו מירב:
"אחרי שעברתי לטבעונות, התחלתי לחפש את דרכי. 
חיפשתי, קראתי, חקרתי, התחלתי קצת להבין איך אני עושה את השינוי הזה. 
אני לא איזה בשלנית גדולה – אבל רציתי לאכול באופן בריא, ולא לבזבז שעות במטבח.
אבל חיפשתי. 
חיפשתי כל מיני דברים באינטרנט והרגשתי שאני הולכת לאיבוד. 
שמרוב המבחר והשפע אני פשוט לא מוצאת את עצמי. 
הייתי מתחילה מחיפוש מתכון לרוטב לפסטה ולא יוצאת משם שעות."

"במסגרת החיפושים שפה ושם עשיתי הדפסתי כמה מתכונים של גלי,
אחר כך גיליתי שיש לה ספר – אז ברור שקניתי אותו.
אני זוכרת את עצמי יושבת עם הספר במשך שעות וקוראת אותו,
וזה עשה לי בדיוק את הסדר שחיפשתי. 
אני מקבלת תמונה רחבה, יסודית, יש הקשר, 
פשוט הרגשתי שכשאני מחפשת באינטרנט אני הולכת לאיבוד. 

וכשלקחתי את הספר ליד והתחלתי לקרוא
וזה עשה לי ממש את הסדר שהייתי צריכה. 
זה היה בדיוק מה שהייתי צריכה. 
מאוד אהבתי שהיא כתבה שהיא מקווה שהספר יהיה מוכתם ומלוכלך.
זה באמת הספר שעובד הכי קשה במטבח שלי."

נ. מספרת:
"הבת שלי נפלה לטבעונות. 

הערכתי אותה והייתי גאה בה מאוד על הבחירה המוסרית, אבל אני משתמשת בפועל "נפלה" כי התוצאה הייתה אנמיה וחוסרים. מצד אחד לא רציתי לפגוע בערכים שלה, ומצד שני הבריאות שלה חשובה יותר. 

הגעתי לגלי כדי לקבל רעיונות חדשים וגיוונים למתכונים  זמינים, פשוטים, מהירים וגם מסובכים וחגיגיים. בפרט חלבונים מן הצומח. אני משתמשת הרבה במתכוני הטופו והקטניות, אבל מפה לשם אני נהנית מהרבה מאוד מתכוני ירקות, קציצות ומרקים. פתרון בעיות כמו : מה עושים עם בטטה וכו'.

בנוסף לטבעונית יש במשפחה גם צמחונית ואוכלי כול, ולכן צריך להכין מתכונים מיוחדים בשביל שתי המיוחדות וגם כאלה שיתאימו לכולם. 

טבעונות היא המכנה המשותף לכולם, וגם מוסרית יותר. פשוטה יותר מבחינת כשרות. 

יש לנו שבתות שלמות שהן על טהרת הספרים של גלי.

אני נעזרת גם באתרים ובלוגים נוספים ובספרים נוספים, אבל "בישול טבעוני ישראלי" זה אחד הלהיטים. מטונף ומפורק כמו שגלי איחלה לנו…

מה שאני אוהבת בספרים של גלי לעומת ספרים אחרים הוא שלא מצאתי טעויות, הספרים מוקפדים מאוד, נאים ואסתטיים, ואני גם אוהבת שזה כמויות קטנות. 

גם הזמינות של גלי לשאלות בקבוצת הפייסבוק היא בונוס נחמד." 

מספרת ענבל: 

"ההתחלה היתה שחיפשתי מתכונים טבעוניים ברשת, ואם לדייק מתכונים טעימים ובריאים כי רוב המתכונים שמצאתי היו עתירי שומן עם חלופות שלא אהבתי. מה שהלהיב אותי בגלי ובפוסטים שלה היה הידע הנרחב, הרצון לתת, לעזור, וחשוב לא פחות – המתכונים שקראתי נראו מורכבים ומהממים ומפתים, אבל כשיורדים לרזולוציה של מרכיבים גיליתי חומרי גלם חדשים ותרכובות ותערובות שלא הכרתי ולא האמנתי שיכולים לעבוד יחד.

בהמשך גלי פתחה את קבוצת השאלות וגם שם התחברתי ואני לא מפסיקה ללמוד מאז.

וחייבת לציין שלא האמנתי שאי פעם אכין סופגניות טבעוניות עד שקראתי את המתכון של גלי והיה לי ברור שאם להכין זה רק אותו וכמובן סופגניות הקונדיטוריה יצאו מעולות ממש!!

כשאני צריכה לארח או לחפש גיוון ספרי התנך של גלי ליד המיטה וברור שבהם אמצא את התשובה."

״חיפשתי מקצוענית בעלת ידע עם רצון אהבת אדם ורצון לתרום מהידע ובעיקר שפישטה את כל המורכבות ועל זה שאפו.

מה שקרה זה שהעזתי וניסיתי מתכונים שלא האמנתי שמאז הטבעונות עוד אנסה.
הכרתי אופציות של חומרי גלם שהיום נמצאים אצלי כל הזמן.
הבת שלי ובן זוגה טבעוניים ושלחתי אותם לסדנה של גלי – והם מאד מאד נהנו.
בשני הספרים כשאני מחפשת רעיונות תמיד יש !!

הקושי היה בהתחלה חוסר ידע לא ידעתי להכין  טבעוני כמעט כלום גם קינוחים. חיפשתי חומרי גלם בריאים וכאלה שבכלל לא ידעתי על קיומם. וגם חיפשתי מגוון היה חסר לי המון ידע על איך להכין פשטידות טבעוניות ואצל גלי בספר הראשון יש מגוון כלכך פשוט!

לפני ההארה חיפשתי בכל מקום באינטרנט, פייסבוק, סדנאות, ספרי בישול ולא היה לי מקום אחד שנתן את כל הפתרונות שרציתי.

הספרים של גלי הם של מקצועית בעלת ידע ופתרונות ועם זאת שמוגשים לבשלנים חובבנים כמוני. בספרים יש מגוון אדיר של מתכונים מכל הסוגים עולם ומלואו. חשוב לא פחות שהמתכונים טעימים ולא מסובכים וכתובים בצורה שגם בלי נסיון מצליחים.״

אז תכלס, מה בערכה?

מעל 400 מתכונים, עקרונות וטיפים
שנוסו ונבדקו על ידי בשלנים מדופלמים ומתחילים כאחד.

שני ספרי הבישול של גלי לופו אלטרץ:

  • "בישול טבעוני ישראלי" 
  • "טבעוני פשוט וטעים"

כל אחד מהם 

  • גם בפורמט מודפס שיהיה נוח במטבח (או לתת מתנות), 
  • וגם בפורמט דיגיטלי, שיהיה לכם תמיד בכיס. 

וגם התוכנית הדיגיטלית "מחמאות מהמטבח", הכוללת המחשה ויזואלית של מתכונים וטכניקות מהספרים:

  • סדנת קציצות (9 שיעורים מצולמים)
  • סדנת גבינות (9 שיעורים מצולמים)
  • סדנת טופו (9 שיעורים מצולמים) 
  • 3 מתכוני בונוס

והדובדבן שבקצפת, העירית שעל המרק הטחון – גלי ממשיכה להחזיק לך את היד גם אחרי הרכישה!
בקבוצת הפייסבוק גלי גלי לי – כל התשובות לבישול טבעוני בריא אפשר גם לעקוב אחרי מתכונים חדשים של גלי, וגם להתייעץ על המתכונים, גיוונים אפשריים ועוד. 

 

סך הכול מעל 400 מתכונים, טיפים ועקרונות לבישול טבעוני פשוט, טעים ובריא, ובתוכנית הדיגיטלית תוכלו גם ממש לראות בעיניים מה אני עושה עם הידיים. 

המטרה המרכזית שלנו – גלי לופו אלטרץ והוצאת זרש – היא שבזכות הספרים והסדנאות המצולמות תתחילו לבלות פחות זמן בחיפושים, פחות זמן בהשגת חומרי גלם, וכמובן פחות זמן בבישול, ולקצור יותר מחמאות מעצמכם ומהאורחים.

זה מתאים לך גם אם:

לרכישת הערכה

רגע, ואם כבר יש לי את הספרים?

אפשר להירשם רק לתוכנית הדיגיטלית ״מחמאות מהמטבח״